Dodoteam

Voice-Acoustic Score-8 passzív 2-utas hangfal rendszer

Info: Voice-Acoustic Score-8 passzív 2-utas passzív hangfal rendszer, passzív hangszóró, passzív hangsugárzó, 

  • 2 x 8″/1 x 1,4″, 2-utas d’Appolito multifunkciós hangfal, basszreflex
  • Sugárzás csere forgatható tölcsérek 90° x 40° vagy 60° x 40°
  • Magas frekvenciájú és beszédérthetőség több közvetlen hanggal
  • Hang és háttérzene külön szubládák nélkül
  • Monitor üzem lehetséges 25° és 55°-os szögekkel
  • Két különálló fogantyú könnyíti a kezelést
  • Döntött pólus foglalat +/- 18°-os dőlésszög, döntés állványhoz vagy szerelési póznához

A Voice-Acoustic Score-8 egy passzív 2-utas rendszer, amely két 8 hüvelykes hangszóróval van felszerelve D’Appolito elrendezésben, valamint egy 1,4 hüvelykes tömörített hangszóróval, amelyet egy forgatható CD-tölcsérrel párosítottak, 60° x 40° vagy 90° x 40° szórással. Lágy vonalvezetésének köszönhetően a Score-8 jól mutat minden mobil alkalmazásban és rögzített telepítésben. Új mércét állít fel a kompakt, magas teljesítményű hangszórók terén.
A fentiek felett átlagon felüli teljesítményt is elér az 8 hüvelykes hangszórók tervezésével. A Score-8 már eléri a 105 dB 1W/1m érzékenységet az alacsony/közép frekvenciás tartományban. A magas frekvenciás tartományban egy 1,4″ tölcsér van használva, ami aránylag nagy a hangfal méreteihez képest. Ez biztosítja a még nagyobb hatékonyságot és tökéletes irányítást a felső frekvenciás tartományban. A vertikálisan szűkös irányítást az alacsony/közép tartományban a D’Appolito elrendezésével érik el, amely fizikailag meghatározza az 8 hüvelykes hangszórók párosítását. Ez a Score-8-nak hosszú hatótávolságot és jobb beszédérthetőséget biztosít a hallási területen, több közvetlen hanggal.

A 8″-os meghajtók tölcséreinek köszönhetően a mély- és magassugárzó közötti akusztikus középpont nagyon közel van egymáshoz. Ez mechanikus időbeállítást eredményez, kisebb időeltolás mellett a 2 utasok között, valamint fázisoptimalizálást a keresztezési területen.

A Score-8 egy újonnan fejlesztett 1,4 hüvelykes neodímium magasfrekvenciás hangszórót használ innovatív kompozit membránnal. Ennek az új kupolának a anyagkeveréke hatékonyan minimalizálja a nem kívánt rezonanciákat. Ennek eredményeként részletes és kiváló hang- és zenei reprodukciót kapunk, nagyon meleg, természetes és tiszta hangképpel akár a legmagasabb hangerőszinteken is. Az 8 hüvelykes hangszórók gyors válaszidejével kombinálva kiváló zenei és impulzusorientált hangfalat kapunk, amely még a legmagasabb hangigényeket is kielégíti.

Ahogyan a többi Voice-Acoustic hangfal esetében, a házat legmagasabb minőségű, strapabíró nyírfa rétegelt lemezből készítik: CNC-faragott, bemélyített, csavarozott és vízállóan ragasztott. A felületet stabil és nedvességálló poliurea bevonat védi fekete színben. Fehér hangszórók és különleges színek 2K texturált festékkel kérhetők opcionálisan.

Technical Data

Drivers
LF: 2 x 8″ Neodym woofer with 2,5“ voice coil
HF: 1 x 1,4“ Ferrit compression driver with 2,4“ voice coil

Frequency range
65 Hz – 19 kHz (- 10 dB)
78 Hz – 17,3 kHz (+/- 3 dB)

Coverage range (h x v)
90° x 40° or 60° x 40°

Impedance
4 Ω

Powerhandling (AES / Programm / Peak)
500 W /1.000 W / 2.000 W

Sensitivity 1 W/1 m
103 dB SPL

Sound pressure at (AES / Programm / Peak)
130 dB SPL / 133 dB SPL / 136 dB SPL

Connection
2 x NEUTRIK NL4 IN/OUT 1+/1- (4-pole looped-through)

Finish
Polyurea coating in RAL 9005. Special colours also possible with Warnex textured paint

Dimensions / Weight
625 (H) x 262 (W) x 337 mm (D) / 19,6 kg

Letölthető termékspecifikációk