Dodoteam

Voice Acoustic Paveosub-218sp DADDA aktív/passzív mélysugárzó

Infó: Voice Acoustic Paveosub-218sp DADDA aktív/passzív mélysugárzó, aktív/passzív hangszóró aktív/passzív sub, aktív/passzív hangfal

2 x 18″ bassreflex mélysugárzó aktív verzió

3 csatornás 4 kW erősítőmodul: 1 x 2.400 Watt + 2 x 800 Watt 4 Ω-nál
Kézi vezérlés kijelzőn, nyomógombon keresztül
Szoftveres vezérlés Dante (Digitális Audió Hálózat Etherneten Keresztül) segítségével
120 belső előre beállított konfiguráció
Polyurea bevonat, opcionális RAL színek (Warnex textúrájú festék)
1 x 6 m Schuko/powerCON TRUE1-TOP kábel
A Paveosub-218sp DDA egy basszreflex mélysugárzó, melyet a legmagasabb minőségű mobil és telepített alkalmazásokhoz terveztek.
DDA egy új generációt jelent a DSP és bemeneti panel számára, amely képes különféle jeleket feldolgozni: DANTE, Digital AES/EBU, AES67 és analóg bemeneteket. A jeleket tovább is lehet vezetni.

Ez az aktív mélysugárzó egy nagyon erős 3 csatornás 4 kW teljesítményű erősítőmodullal és DSP hangszóró kezelő rendszerrel van felszerelve.
Két prémium 18″-os neodímium hangszóró gondoskodik arról, hogy erőteljes és torzításmentes hangnyomásszintet biztosítson, miközben dinamikus basszust biztosít. Az alacsony mozgó tömeg és az erős neodímium motor precíz jelvisszaadást biztosít kiváló tranziens válaszjellel, amely hangzásban felülmúlja a többi 18″-os hangszórót. A nagy formátumú és erőteljes hangtekercs a kifinomult hűtéssel együtt hatékonyabban alakítja át az erősítő teljesítményét, és alacsonyan tartja a kompressziót még hosszú távú maximális teljesítmény mellett is.

A nagy méretű kimenetek növelik a hatékonyságot, és megakadályozzák a bosszantó port zajt az egész teljesítménytartományban. A kimenetek tervezése tovább erősíti az előlapi és hátlapi paneleket. További megerősítés és merevítés megakadályozza a rezonanciákat, növeli a hátsó csillapítást, és a Paveosub-218sp DDA-t rendkívül ellenálló és ideális turné mélysugárzóvá teszi.

Összesen 8 optimalizált fogantyú található, amelyek bármely irányból könnyen elérhetőek (még lefolyókat is tartalmaznak!), így nem fogja megterhelni a hátát.

A hátsó csatlakozópanel mellett két további Speakon csatlakozót találhat a masszív elülső rácsnál. Ezek könnyű hozzáférést biztosítanak, amikor a mélysugárzót a színpad alá helyezik, vagy amikor a hangfalakat megfordítják kardioid tömbök létrehozásához. Így a kábeleket elrejthetjük a közönség elől. Az elülső csatlakozók és a hátsó panelen lévő továbbítási csatlakozó is gumiborítással van ellátva, hogy védje azokat a nedvességtől.
A Paveosub-218sp DDA egy plug & play rendszer. Az összes szükséges beállítás különböző konfigurációkhoz gyári előbeállítások formájában van tárolva az belső memóriában. A legjobb teljesítmény és megbízhatóság érdekében egyszerűen válassza ki a megfelelő előbeállítást a kijelzőn, hogy használhassa egyetlen mélysugárzóként a sorban több mélysugárzóval, vagy kardioid és end-fire mélysugárzó tömböként, vagy szatellit rendszer központjaként különböző toppokkal (passzív sztereó, bi-amping, mono).

Az aktív elektronika egy nagy hűtőborda segítségével passzív hűtéssel működik, és karbantartásmentes. Por vagy nedvesség semmi esetre sem tud bekerülni, ami ideálissá teszi a Paveosub-218sp DDA-t állandó telepítésekhez. A masszív hűtőbordák bőségesen lekerekítettek, éles szélek nélkül.

A vezérlőegység, DSP egység, jelcsatlakozók és a Speakon OUT terminál nedvességtől védett időjárásálló, átlátszó burkolattal. A hűtőrendszer vízálló, és a powerCON TRUE1 csatlakozók gumiborítékkal vannak ellátva.
A Paveosub-218sp DDA egy csatornán (2.400 W/4 Ω) működik a belső erősítőmodulokból. A toppok vagy monitorok számára 2 x 800 W/4 Ω áll rendelkezésre.
Elérhrtő passzív változatban is.

Technical Data

Drivers
2 x 18″ Neodym long excursion woofer with 4″ voice coil

Lower cut-off frequency
32 Hz (- 10 dB)
36 Hz (- 3 dB)

Impedance
4 Ω active separated

Powerhandling (AES / Program / Peak)
2.400 W / 4.800 W / 9.600 W

Sensitivity 1 W/1 m
102,5 dB SPL (half space)

Sound pressure at (AES / Program / Peak)
136 dB SPL / 139 dB SPL / 142 dB SPL

Connection
2 x NEUTRIK NL4 IN/OUT 2+/-

Finish
Polyurea coating in RAL 9005

Dimensions / Weight
600 (H) x 1.160 (W) x 770 mm (D) / 85,2 kg

Letölthető termékspecifikációk