Dodoteam

Voice-Acoustic Paveosub-121 kompakt mélysugárzó

Info: Voice-Acoustic Paveosub-121 kompakt mélysugárzó, mélynyomó, mélyhangfal, mélyhangsugárzó, mélyhangszóró

1 x 21″ basszreflex mélysugárzó

Kompakt, precíz és erőteljes
Speakon csatlakozók az elülső rácsban a kardioid mélysugárzó tömbök optimális kábelezéséhez

Crosslink OUT

A Voice-Acoustic Paveosub-121 egy nagyon kompakt és könnyű 21″ mélysugárzó, hagyományos 18″ mélysugárzók formátumában. Egy 21″ neodímium hangszóróval ellátva, a Paveosub képes nagy és torzításmentes alacsony frekvenciás hangnyomás szintet produkálni a legkisebb méretekben is.
A legújabb technológiával rendelkező hosszú elmozdulású hangszórón négy hangtekercs található egy 4,5″-es tekercstesten, amelyek nagyon hőállóak, 1800 watt folyamatos teljesítménnyel és 7200 watt csúcsteljesítménnyel. Itt a hangtekercs vezetéke mind a tekercs belsején, mind kívül fel van tekerve, és hőjét mindkét oldalra el tudja vezetni egy nagyobb felületen, amely megfelelne egy 6″-os tekercsnek. Együtt a mágnesrendszer Dual-gap motor szerkezetével, eredményezi a legalacsonyabb teljesítménytömörítést ebben a teljesítményosztályban. Az eredmény állandóan magas hatásfok és az erősítő energiájának hatékony átalakítása.

A Dual-Gap technológia két tengelyirányban elválasztott mágnesrendszerrel rendkívül szimmetrikus hajtást hoz létre, így a váz még nagyon nagy kónusz kitérésnél is megőrzi erejét, és a legkisebb torzítással rendelkezik az összes 21″ mélysugárzó közül. Az eredmény egy rendkívül tiszta, ütős és pontos alacsonyfrekvenciás válasz, amely még a legmagasabb hangzási igényeknek is megfelel. A Paveosub-121 ezért akár kisebb közép-magas rendszerekhez is csatlakoztatható anélkül, hogy szükség lenne második útra az alacsony frekvenciatartományban. A nagy basszreflex nyílás a lehető legjobb hatékonységet biztosítja, és megakadályozza a zavaró áramlási zajt. Sok merevítés és támaszték megszünteti a hangfal doboz rezonanciáit, növeli a visszafelé irányuló csillapítást , és a Paveosub-121-et rendkívül strapabíróvá és ideális turné mélysugárzóvá teszi.
A 8 optimalizált, minden oldalon vízelvezetéssel ellátott fogantyú könnyű, hátbarát kezelést tesz lehetővé szállítás közben. A Paveosub használható vízszintesen fektetve vagy álló helyzetben.

A Paveosub-121 a világ legkisebb és legkönnyebb 21″ mélysugárzója a piacon. Mindössze 54 cm magas, így elfér a 60 cm-es színpadok alatt. A szélessége és mélysége mindössze 78 x 58 cm, így ha egy dollyra fektetve helyezik el, fél európaletta méretét veszi igénybe. Így 8 mélysugárzót lehet szállítani két görgős kocsin az egy európaletta méretű teherautón (120×80). Az általános méretcsökkentés és a könnyebb súly nagyobb rugalmasságot biztosít ennek a mélysugárzó rendszernek az alkalmazásában, melyet széles körben alkalmaznak kis eseményektől a nagy stadionokig. Ezen felül, a turnéiparban a logisztikai költségek drasztikusan csökkennek.

A hátsó csatlakozópanelen két minden pólusán átkötött IN/OUT Speakon csatlakozó található párhuzamos működtetéshez, valamint egy harmadik Crosslink OUT csatlakozó a további mélysugárzók csatlakoztatásához egy külön erősítőcsatornán keresztül. Így két erősítőcsatorna továbbítható egy 4-pólusú Speakon kábelen keresztül, és nincs szükség fordító kábelre vagy Speakon elosztóra. Ideális gyors beállításhoz és csatlakoztatáshoz nagyobb mélysugárzó tömbök vagy kardioid beállítások esetén.

A masszív hangszórórácsban két további Speakon csatlakozó is található. Ezek az előlapi bekötéshez szolgálnak, amikor a mélysugárzót színpad alá helyezik, vagy fordított mélysugárzókat csatlakoztatnak kardioid basszustömbökben. A rácsban lévő csatlakozók, valamint a hátsó átviteli csatlakozók is nedvességtől védett gumiborítással vannak ellátva. A Paveosub-121-et kiegészítő tartozékok, mint például a csatlakozási mechanizmusok, védőhuzat, előlapi görgőtábla, görgős kocsi függőlegesen állított mélysugárzókhoz, görgős kocsi vízszintesen állított mélysugárzókhoz, védőborítások a 2-4 mélysugárzóval ellátott görgős kocsira, szintező kitámasztók a görgős kocsira és így tovább teszik a Paveosub-121-et egy nagyteljesítményű univerzális mélysugárzóvá.

Technical Data

Drivers
1 x 21″ Neodym long excursion woofer with 4,5″ voice coil, dual gap

Lower cut-off frequency
27 Hz (- 10 dB)
36 Hz (- 3 dB)

Impedance
8 Ω

Powerhandling (AES / Program/ Peak)
1.800 W / 3.600 W / 7.200 W

Sensitivity 1 W/1 m
100 dB SPL (half space)

Sound pressure at (AES / Program/ Peak)
133 dB SPL / 136 dB SPL / 139dB SPL

Connection
5 x NEUTRIK NL4, 4 x IN/OUT 2+/2-, 1x Crosslink OUT

Finish
Polyurea coating in RAL 9005. Special colours also possible with Warnex textured paint

Dimensions / Weight
540 (H) x 780 (W) x 580 mm (D) / 48 kg

Letölthető termékspecifikációk