Dodoteam

Voice Acoustic LA Stick 12×4 hangfal oszlop

Info: Voice Acoustic LA Stick 12×4 hangfal oszlop, oszlop sugárzó, oszlop hangszóró, oszlop hangfal

  • 12×4” Line-Array Stick
  • Vonalsugárzók előnyei kompakt formában
  • Nincs mechanizmus az oldalfalakon vagy az elülső részen
  • Sok kiegészítő telepítéshez és mobil használathoz
  • Kerekített test
  • Vízálló hangszórók

A Voice-Acoustic LA-Stick egy dízájn Line-Array oszlop, amely a hangminőség, az esztétika és a funkcionalitás terén támasztja a legmagasabb követelményeket. A gyönyörűen kerekített hangfal doboz és a görbült elülső rács finom mini méhsejtes perforációval elegánsan néz ki, és vizuálisan is beilleszkedik a kifinomult építészeti környezetbe.

A teljes sávú hangszórók nagyon vékony kosárkerettel rendelkeznek, ami minimalizálja a csomagolást és a távolságot közöttük. Ez kiváló kapcsolódást biztosít a hangszórók között, és vonalsugárzó hatást ér el függőlegesen szűk irányítással, magas lefedettséggel és homogén hangszóró eloszlással az egész közönség felületén. A függőlegesen szűk irányítás minimalizálja a padló és a mennyezet visszaverődéseiből származó zavaró diffúz hangot, és növeli a közvetlen hang összetevőjét a hallgató számára, ami azt jelenti, hogy még akusztikailag nehezen kezelhető helyiségekben is jelentősen jobb hallgatási élmények érhetők el.

A könnyű 4 hüvelykes neodímium hangszóró membránja vízálló high-tech szálakból készült, magas merevségű és nagyon alacsony mozgó tömeggel rendelkezik. Ez finom felbontást és árnyalt, természetes zenei reprodukciót biztosít akár a legmagasabb frekvenciákon is.
Számos más oszlophangfalhoz képest a LA-Stick háza stabil nyír rétegelt fából készült, ami csökkenti a hangszóró doboz rezonanciáját. A felületet karcolás- és időjárásálló poliurea bevonattal védték, ami lehetővé teszi a hangszóró beltéri és kültéri alkalmazását. Különleges RAL színek is rendelhetők opcionálisan.

Az 8°-os trapéz formájú felső és alsó részekkel ellátott doboztervezés és az innovatív hardver lehetővé teszi az összes LA-Stick hangfal párosítását, valamint a hangszórók közötti függőleges irányítás végtelen beállítását. Az összes csatlakozó- és szögbeállító mechanizmus a hangfal hátoldalán található, és nem látszik az elölről. Ez teszi a Voice-Acoustic LA-Stick sorozatot a piac egyik legrugalmasabb és legstílusosabb oszlophangfalává, amely széles körű alkalmazásokra alkalmas.

A kiterjedt kiegészítők mindegyik LA-Stick modellhez használhatók.

Letölthető termékspecifikációk