Dodoteam

Voice Acoustic Ikarray-8 hangszóró rendszer

Info: Voice Acoustic Ikarray-8 hangszóró rendszer, hangfal, hangsugárzó

  • 2 x 8“/4 x 1“ plug & play Line-Array passzív keresztváltóval
  • Nagy skálázhatóság 15° x 100° és 5° x 100° kabinet verzióval
  • Elegáns és feltűnésmentes design rejtett hardverekkel
  • Túlméretezett magas frekvenciás egység alacsony torzítású magasakkal és tisztasággal
  • Költséghatékony működés HDSP erősítőkkel és önállóan működő mélysugárzókkal

Az Ikarray-8 egy új koncepció plug&play line-array, rendkívüli teljesítmény-sűrűséggel: 2 x 8″ és 4 x 1″ hangszóró vertikálisan van elrendezve egy kompakt házban. Ahhoz, hogy akusztikailag hatékony hosszúságot és nagy hatótávolságot érjünk el, kevés elem szükséges ebből a rendszerből. Ez áthidalja az átlagos hangszórók és a line-arrayek közötti rést.

Ellentétben a hagyományos line-array rendszerekkel, nincs szükség a felhasználónak szimulációs szoftverekkel, szórási szögekkel, rögzítő hardverekkel és DSP szűrőkkel való foglalkozásra. Az Ikarray-8 előre hajlított, és az elemek egyszerűen rögzíthetők egymáshoz rögzített szögeken. Nagyobb rugalmasság és skálázhatóság érdekében az array elemek elérhetők 5° x 100° és 15° x 100° direktivitási mintázattal. Így több egységet lehet összekapcsolni anélkül, hogy a függőleges lefedettség túl nagy lenne. Ez magasabb SPL-t és headroom-ot eredményez más fix szögekkel rendelkező rendszerekhez képest, amelyek kevesebb elemre vannak korlátozva.

Ez a különleges jellemző szabadalmi oltalom alatt áll. Az Ikarray-8 nemcsak kisebb helyiségekhez, hanem közepes méretűekhez is alkalmas.

Az állandó acél felfüggesztési rendszer rejtve van a kabinetben, nincsenek kiálló fém részek. Ez elegáns és észrevehetetlen megjelenést kölcsönöz a rendszernek, amely alkalmas a mobil és különösen az installációs alkalmazásokhoz, ahol magas színvonalú elvárásoknak kell megfelelnie. Az egymásra rakható lábak és az azokhoz tartozó nyílások azonnali és egyszerű kabinet igazítást tesznek lehetővé, valamint a golyózáras csavaron keresztüli könnyű csatlakozást. Négy fogantyú optimális kezelést biztosít.

A Voice-Acoustic HDSP rendszer erősítői és beépített erősítővel ellátott mélysugárzói előre beállított paramétereket tartalmaznak minden 5° és 15° kombinációhoz, és optimális teljesítményt garantálnak. Egyetlen Ikarray-8-t egyetlen 800 W erősítőcsatorna hajt meg. Egy erősítővel ellátott mélysugárzó képes tápellátást biztosítani egy másik mélysugárzónak és két Ikarray-8-nak sztereóban. 4 mélysugárzó és 4 Ikarray-8 csatlakoztatható egy HDSP-6-hoz, és ez az egyik leggazdaságosabb line-array rendszer a piacon.

Letölthető termékspecifikációk