Dodoteam

Voice-Acoustic Alea 5 ultra kompakt közép-magas hangszóró

Info: Voice-Acoustic Alea 5 ultra kompakt közép-magas hangszóró, hangsugárzó, hangfal, koaxiális hangszóró

  • 1 x 5″/1″ ultra kompakt közép-magas hangszóró
  • Több színű lehetőség két- vagy háromszínű kivitelben
  • Láthatatlan falikonzol vagy U-rögzítő konzol
  • Időjárásálló kialakítás kültéri használatra
  • Neutrik és Phoenix csatlakozó
  • Opcionális 100 V-os transzformátor

A Voice-Acoustic Alea-5 kompakt hangfal esztétikus tervezése magas hatékonyságával és lineáris frekvenciaválaszával lenyűgözővé teszi, mindezt a legkisebb dobozméretekbe sűrítve. Tökéletesen alkalmas különböző hangosítási alkalmazásokra, fő- vagy töltőrendszerként. Kompakt megjelenése lehetővé teszi számára, hogy szinte minden színpadi környezetbe beilleszkedjen.
A 5″/1″ koaxiális hangszóró rendkívül széles, 100°-os vízszintes és függőleges lesugárzást biztosít. Ez teszi az Alea-5 hangfalat ideálissá olyan alkalmazásokhoz, ahol széles területet kell lefedni rövid távolságból. A beszéd hangos és telt hangzású még anélkül is, hogy mélysugárzó támogatást kapna. Az Alea-5 teljesen passzív hangfal 8 Ohm impedanciával, és bármilyen erősítővel meghajtható akár DSP-vezérlő nélkül is.
Állandó telepítés esetén az Alea-5 falra és mennyezetre szerelhető a forgatható konzollal. Emellett van egy elegánsan rejtett szerelési lehetőség a konzol nélkül is. A hangfal hátsó fedőlapja be van süllyesztve a dobozba, ami mögött rendelkezésre áll a hely a falra szereléshez és a Phoenix csatlakozási terminálokhoz.
A doboz burkolata takarja a felfogatást, így a mechanikai részek vagy a felfogatás egyik sem látható. Ez a rögzítési lehetőség alkalmas mennyezeti felszerelésekre is, például Dolby Atmos telepítéseknél is.
A hangfalak nemcsak minden RAL, hanem egyedi többszínű – két vagy három színű – kivitelben is (az ügyfél kívánságától függően). A többrétegű furnérozott fa tok, a méhsejt rácsos előlap és a díszes rozsdamentes acél gyűrű a hangfal elején mind különböző színekben rendelhető. Az előlaprács és a gyűrű arany- és krómozása is lehetséges, a gyűrűt akár Swarovski kristályokkal is díszíthetik (tanúsítottan). Extravagáns ügyféligények vagy vállalati arculat tervezése akár rövid szállítási határidővel is kivitelezhető.

A csatlakozás két Neutrik Speakon csatlakozóval történik, azonkívül egy párhuzamos 4 pólusú Phoenix csatlakozóval.

Hosszú távú kültéri telepítés esetén a hangszórókat a Phoenix csatlakozó terminálon keresztül lehet csatlakoztatni, és a hátsó oldalról állandóan lezárhatók egy fedőlap segítségével (csak a klipszes rögzítéssel lehetséges, nem a sík felületi rögzítéssel).
Ez a technikai és kreatív lehetőségek palettája biztosítja az Alea-5 professzionális és univerzális mini hangrendszer képét. Egy mélysugárzó hozzáadásával kompakt és könnyű Mini-PA-re emelhető.
További termékek: Voice Acoustic Alea-4

Technikai leírás

Drivers
1 x 5″/1″ Coaxial transducer with 1,5″ voice coil LF / 1″ voice coil HF
Frequency range
98 Hz – 22,5 kHz (- 10 dB)
145 Hz – 19 kHz (+/- 3 dB)
Coverage range (h x v)
100° x 100°
Impedance
8 Ω
Powerhandling (AES / Program / Peak)
150 W / 300 W / 600 W
Sensitivity 1 W/1 m
92 dB SPL
Sound pressure at (AES / Program / Peak)
112 dB SPL / 115 dB SPL / 118 dB SPL
Connection
2 x NEUTRIK NL4 IN/OUT 1+/- (4-pole looped-through)
1 x Phoenix contact terminal, 4 pole split into 2 x IN and 2 x OUT through wired with Speakon
1 x 100 V transformer (optional)
Finish
Polyurea coating in RAL 9005. Special colours also possible with Warnex textured paint
Dimensions / Weight
172 (H) x 172 (W) x 189 mm (D) / 3,5 kg

Letölthető termékspecifikációk