Dodoteam

Rendezvénytechnika

Sokszor a részletekben rejlik a kulcs. Egy rendezvény megtervezése és lebonyolítása rendkívül körültekintő hozzáállást kíván. Segítünk, bármilyen esemény rendezvénytechnikai lebonyolítását megtervezzük, és teljes körűen kivitelezzük Önnek!

 

További szolgáltatásaink

Szolgáltatások

Hangtechnika installálás

Jó hangzást szeretne folyamatosan? Bízzon ránk mindent, megvalósítjuk elképzeléseit! Vállaljuk hang- és fénytechnikák fix telepítését közületekben, éttermekben, szórakozóhelyeknél, hotelekben, magánházakban, stb.

Dodoteam Színpadtechnika
Szolgáltatások

Színpadtechnika

Legyen szó bármilyen jellegű, vagy méretű rendezvényről, a lemodernebb színpadtechnikai eszközökkel bonyolítjuk le! Szakképzett kollégáink profi hátérrel állnak Ön mellett, hogy tökéletesen sikerüljön minden.

steve-harvey-fw3gyWK00Kc-dodoteam
Szolgáltatások

Hangtechnika

Mindegy, hogy kültéren, vagy beltéren, tökéletes hangzást és hangminőséget biztosítunk, bármilyen jellegű rendezvényről legyen is szó! Profi kollégáink segítenek a legjobbat kihozni rendezvényéből!

Dodoteam Fénytechnika
Szolgáltatások

Fénytechnika

Gondoskodunk a hangulatról! Megtervezzük, és felépítjük rendezvényén a fényrendszereket a maximális élményért! Legyen felejthetetlen rendezvénye vizuálisan is! Önnek csak a szervezéssel kell foglalkozni, bízza ránk

Dodoteam Rendezvénytechnika
Szolgáltatások

Rendezvény hangosítás

Professzionális megoldásainknak, és megbízható hangtechnikus kollégáinknak köszönhetően velünk MINDEN rendezvény tökéletesen zajlik le, úgy, ahogyan annak lennie kell: A legjobb hangminőséggel, legyen szó esküvőről, céges