Dodoteam

Rendezvény hangosítás

Professzionális megoldásainknak, és megbízható hangtechnikus kollégáinknak köszönhetően velünk MINDEN rendezvény tökéletesen zajlik le, úgy, ahogyan annak lennie kell: A legjobb hangminőséggel, legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, koncertről, stb.!
Számíthat ránk mindennemű rendezvény hangosításában!
A teljesség igénye nélkül, vállaljuk: falunapok, koncertek, céges rendezvények, konferenciák, házibulik, bálok, esküvők, csapatépítő rendezvények, sportrendezvények, kiállítások, bankettek hangosítását.

Dodoteam Rendezvénytechnika

További szolgáltatásaink

Szolgáltatások

Hangtechnika installálás

Jó hangzást szeretne folyamatosan? Bízzon ránk mindent, megvalósítjuk elképzeléseit! Vállaljuk hang- és fénytechnikák fix telepítését közületekben, éttermekben, szórakozóhelyeknél, hotelekben, magánházakban, stb.

Szolgáltatások

Rendezvénytechnika

Sokszor a részletekben rejlik a kulcs. Egy rendezvény megtervezése és lebonyolítása rendkívül körültekintő hozzáállást kíván. Segítünk, bármilyen esemény rendezvénytechnikai lebonyolítását megtervezzük, és teljes körűen kivitelezzük

Dodoteam Színpadtechnika
Szolgáltatások

Színpadtechnika

Legyen szó bármilyen jellegű, vagy méretű rendezvényről, a lemodernebb színpadtechnikai eszközökkel bonyolítjuk le! Szakképzett kollégáink profi hátérrel állnak Ön mellett, hogy tökéletesen sikerüljön minden.

steve-harvey-fw3gyWK00Kc-dodoteam
Szolgáltatások

Hangtechnika

Mindegy, hogy kültéren, vagy beltéren, tökéletes hangzást és hangminőséget biztosítunk, bármilyen jellegű rendezvényről legyen is szó! Profi kollégáink segítenek a legjobbat kihozni rendezvényéből!

Dodoteam Fénytechnika
Szolgáltatások

Fénytechnika

Gondoskodunk a hangulatról! Megtervezzük, és felépítjük rendezvényén a fényrendszereket a maximális élményért! Legyen felejthetetlen rendezvénye vizuálisan is! Önnek csak a szervezéssel kell foglalkozni, bízza ránk