A kultúrális élet családtagja

Tisztelt Olvasó!

Győrfi Tamás vagyok. 2003 óta a Sükösdi Művelődési Házban töltöm be a kulturális feladatokért felelős posztot. Hitvallásom, hogy „A közönség jó hangulatát csak aprólékosan és jól megszervezett programokkal lehet elnyerni!”. A rendezvényeinken adódó akadályokat ötletességgel tudjuk kiküszöbölni, melyekhez meríteni tudunk a kollégáknál már bevált dolgokból.

A megoldások sokkal gyorsabban jönnek elő, ha családként működünk együtt. Családias hangulat uralkodik a szervezés közben, így könnyebben kezeljük a konfliktusokat, problémákat úgy, hogy még jól is érezzük magunkat. Ennek a családnak a tagja a Dodo Team is. Egy fellépő csoport akkor tud nagy hatással lenni a közönségre, ha látható és hallható. Ebben profi a csapat.

A Dodo Team-nél nem lehet kérdés:

  • Ki a műsorvezető? Milyen megjelenésű a fellépő, a csoport?
  • Mit mond? Mit énekel?
  • Hallom a szöveget és a dallamot?

Most egy pár sort arról írnék, ami az Önök számára nem tapasztalható háttér munkát adja. Manapság a szakmánkat nem elegendő jól végezni, hanem az egyre szigorodó előírásoknak, szabályoknak is maximálisan meg kell felelni. Több gonddal jár a szervezés, de az Önök, mint közönség biztonsága sokkal nagyobb. Elkerülhetővé teszi a gondtalan szórakozásunkat megállító esetleges balesetet. A cég vezetője Dósai Dezső is nagy hangsúlyt helyez erre. Egy példát említek:
2006-ban hatalmas vihar és záporeső tört ránk a színpadi programok kellős közepén. A vihar alatt és után bántódása nem esett senkinek, sőt még a programot is folytatni tudtuk kétórás szünet után. A csapat felkészültségének köszönhetően a technikai berendezéseikben sem keletkezett kár.

Felkészültsége mellet együttműködő képességéről és emberséges viselkedéséről, magatartásáról is jót tudok mondani. Pontossága, megbízhatósága megkönnyíti a munkát.

Hát így lettünk mi egy család a kulturális életünk szebbé tételéhez melynek egyik tagja a Dodo Team.

Mindazoknak bátran merem ajánlani a csapatot, akik fény- és hangtechnikai szolgáltatást szeretnének igénybe venni, legyen az családi, kis és nagy rendezvény!

Köszönöm a figyelmüket!

Győrfi Tamás
művelődésszervező (Sükösd)

Similar Posts